С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Кой и какво ни готви

Бакхус
20 Март 2017, 12:20
Share Tweet Pin it Share
  През 2012-та година Ирина Купенска заминава за Лондон, където получва диплома по сладкарство от престижното кулинарното училище Le Cordon Bleu. В следващите две години работи в петзвездния хотел Савой, където стартира от най-ниската позиция Commis, но си тръгнва като Chef de partie. През 2015-та година участва заедно с двама нейни колеги в отборно състезание по сладкарство, излъчено по BBC, за което са селектирани от огромен брой професионалисти от цяла Великобритания. В момента живее в Швейцария и работи в бутиковия Hotel Guarda Golf, Crans-Montana като помощник главен сладкар. В свободното си време поддържа блога си Sunshine's kitchen.На церемонията "Ресторант на годината Бакхус 2016, Acqua Panna & San Pellegrino" тя ще посвети своето ястие - "Текстури - шоколад и круша" - на емоцията.
7/7 снимки в галерията През 2012-та година Ирина Купенска заминава за Лондон, където получва диплома по сладкарство от престижното кулинарното училище Le Cordon Bleu. В следващите две години работи в петзвездния хотел Савой, където стартира от най-ниската позиция Commis, но си тръгнва като Chef de partie. През 2015-та година участва заедно с двама нейни колеги в отборно състезание по сладкарство, излъчено по BBC, за което са селектирани от огромен брой професионалисти от цяла Великобритания. В момента живее в Швейцария и работи в бутиковия Hotel Guarda Golf, Crans-Montana като помощник главен сладкар. В свободното си време поддържа блога си Sunshine's kitchen.

На церемонията "Ресторант на годината Бакхус 2016, Acqua Panna & San Pellegrino" тя ще посвети своето ястие - "Текстури - шоколад и круша" - на емоцията.

Реклама »