С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вино Ден: Вила Мелник (снимки)

Фотограф: Илиян Ружин
30 Май 2017, 12:35
Share Tweet Pin it Share
    Избата е на 15 м. дълбочина и на практика се намира в хълма Бели брег. Тук отлежават литрите от 10 червени и 6 бели вина. Бъчвите са български и американски, има и няколко френски. Подземието е изкопано на ръка. Оказва се, че в него има истинско находище на по-рядката бяла глина и хората си взимат от нея за пресичане на гроздовия сок, както и на сладката - рачели или смокинови.Прочетете цялата статия тук.
26/81 снимки в галерията Избата е на 15 м. дълбочина и на практика се намира в хълма Бели брег. Тук отлежават литрите от 10 червени и 6 бели вина. Бъчвите са български и американски, има и няколко френски. Подземието е изкопано на ръка. Оказва се, че в него има истинско находище на по-рядката бяла глина и хората си взимат от нея за пресичане на гроздовия сок, както и на сладката - рачели или смокинови.

Прочетете цялата статия тук.

Реклама »