С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вината за галавечерята "Ресторант на годината Бакхус 2017, Acqua Panna & S. Pellegrino"

Бакхус
14 Март 2018, 12:32
Share Tweet Pin it Share
  Tikves Bela Voda, МакедонияИзба "Тиквеш" се намира в град Кавадарци в средно-южния винен регион на Република Македония. Лозята, които притежава избата са в тиквешкото виногорие, което е най-големият район за производство и добив на грозде в Западните Балкани.Капацитетът на преработка в "Тиквеш" възлиза на 50 млн. кг. грозде годишно, а производственият капацитет е 35 млн. литра вино, като повече от половината се изнася. Компанията досега е спечелила около 2000 награди за качеството на своите марки на местни и чуждестранни панаири.Производител: Винарна "Тиквеш"Произход: МакедонияВинен район: Велес - Лозе Бела водаСорт: Вранец и ПлавецЦвят: Тъмно червенАромат: На какао и тъмни горски плодовеВкус: Плътен, с богата плодова структура, изключителен балан и дълъг финалНагради: реколта 2012, 95 т. Robert M. Parker, "The Wine Advocate"Поднесено с: Ирландски Блек Ангус, моркови, цитруси, сладък соев сос, кафе и тимут пипер приготвено от шеф Емил Минев
5/5 снимки в галерията Tikves Bela Voda, Македония

Изба "Тиквеш" се намира в град Кавадарци в средно-южния винен регион на Република Македония. Лозята, които притежава избата са в тиквешкото виногорие, което е най-големият район за производство и добив на грозде в Западните Балкани.
Капацитетът на преработка в "Тиквеш" възлиза на 50 млн. кг. грозде годишно, а производственият капацитет е 35 млн. литра вино, като повече от половината се изнася. Компанията досега е спечелила около 2000 награди за качеството на своите марки на местни и чуждестранни панаири.

Производител: Винарна "Тиквеш"
Произход: Македония
Винен район: Велес - Лозе Бела вода
Сорт: Вранец и Плавец
Цвят: Тъмно червен
Аромат: На какао и тъмни горски плодове
Вкус: Плътен, с богата плодова структура, изключителен балан и дълъг финал
Награди: реколта 2012, 95 т. Robert M. Parker, "The Wine Advocate"
Поднесено с: Ирландски Блек Ангус, моркови, цитруси, сладък соев сос, кафе и тимут пипер приготвено от шеф Емил Минев

Реклама »

Реклама »