С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Магията на Босфора

Снимки: Драгомир Ушев
05 Юли 2018, 15:37
Share Tweet Pin it Share
    Гост-готвач беше Тюркан Карова, собственичка на един от най-хубавите турски ресторанти у нас - Turqoise. Тюркан е харизматична, гостоприемната и мила дама, която без компромис години наред развива турската кухня у нас и ни завладява с позитивната си енергия и неуморна работа.Родена в Родопите, Тюркан се връща в Турция, където развива кулинарния си предприемачески дух и се запознава още по-отблизо с националните деликатеси. След дългогодишна пауза, България отново се превръща в нейн дом и днес тя представя цялото разнообразние от турските продукти и рецепти в нейния ресторант, където любовта наистина е тайната подправка.
2/20 снимки в галерията Гост-готвач беше Тюркан Карова, собственичка на един от най-хубавите турски ресторанти у нас - Turqoise. Тюркан е харизматична, гостоприемната и мила дама, която без компромис години наред развива турската кухня у нас и ни завладява с позитивната си енергия и неуморна работа.

Родена в Родопите, Тюркан се връща в Турция, където развива кулинарния си предприемачески дух и се запознава още по-отблизо с националните деликатеси. След дългогодишна пауза, България отново се превръща в нейн дом и днес тя представя цялото разнообразние от турските продукти и рецепти в нейния ресторант, където любовта наистина е тайната подправка.

Реклама »