С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Първо Виното

Снимки: Драгомир Ушев
09 Октомври 2018, 12:48
Share Tweet Pin it Share
    Изключителна изненада беше поднесеният десерт: сладък картоф, шоколадово моле, пекорино с шафран и пипер. Изненадата беше заради очевидно търсения, а и постигнат фин нюанс на сладкото. В случая беше загърбена по-агресивната му изява, толкова типична за Балканите. Деликатният вкус на десерта беше чудесно балансиран от Maryan Ivan Alexander 2014. Нотките пипер и шоколад на това изключително кюве /каберне совиньон и мерло/ вървяха ръка за ръка с вкуса на десерта, а и тук всички разбрахме защо винарска изба "Марян" е сред топ играчите на винената ни карта.
15/18 снимки в галерията Изключителна изненада беше поднесеният десерт: сладък картоф, шоколадово моле, пекорино с шафран и пипер. Изненадата беше заради очевидно търсения, а и постигнат фин нюанс на сладкото. В случая беше загърбена по-агресивната му изява, толкова типична за Балканите. Деликатният вкус на десерта беше чудесно балансиран от Maryan Ivan Alexander 2014. Нотките пипер и шоколад на това изключително кюве /каберне совиньон и мерло/ вървяха ръка за ръка с вкуса на десерта, а и тук всички разбрахме защо винарска изба "Марян" е сред топ играчите на винената ни карта.

Реклама »

Ключови думи:  вечеря, вино