С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Първо Виното

Снимки: Драгомир Ушев
09 Октомври 2018, 12:48
Share Tweet Pin it Share
    Предложението за предястие на Петкова-Игнатов беше "болонезе" от цвекло, козе сирене, доматен аспик и цвят от босилек. Предястието припомни по най-вкусен начин сезона, в който се намираме. То беше акомпанирано от чаша Maryan Sauvignon Blanc Barrel Fermented 2016. Виното е ферментирало и отлежавало 8 месеца във френски, американски и български дъб, с напълно свой стил, далеч от новозеландския, при който максимално добре разкрива сложната си структура и тероар.
12/18 снимки в галерията Предложението за предястие на Петкова-Игнатов беше "болонезе" от цвекло, козе сирене, доматен аспик и цвят от босилек. Предястието припомни по най-вкусен начин сезона, в който се намираме. То беше акомпанирано от чаша Maryan Sauvignon Blanc Barrel Fermented 2016. Виното е ферментирало и отлежавало 8 месеца във френски, американски и български дъб, с напълно свой стил, далеч от новозеландския, при който максимално добре разкрива сложната си структура и тероар.

Реклама »

Ключови думи:  вечеря, вино