С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Сирийска кухня

Снимки: Драгомир Ушев
31 Октомври 2018, 17:20
Share Tweet Pin it Share
    Зад чаровната притеснителност на Хриси се крие един лъчезарен и толкова колоритен живот, колкото са и подправките в арабската кухня. Майка й е българка, а баща й - сириец. Първите 15 години от живота си прекарва в Сирия, а след това заминава за Либия. Преди около 10 години пристига и в България. Тук тя преоткрива страстта си към готварството и започва умело да комбинира сирийски, ливански, либийски и иракски специалитети. От тогава Христина е водила кулинарни курсове, където показва тънкостите на ориенталската кухня и приготвянето й в домашни условия, а преди 6 години получава покана да ръководи кухня за бежанци в Гармиш (Германия). Със завидно старание и умение, в продължение на няколко месеца тя изхранва над 150 имигранти.
2/17 снимки в галерията Зад чаровната притеснителност на Хриси се крие един лъчезарен и толкова колоритен живот, колкото са и подправките в арабската кухня. Майка й е българка, а баща й - сириец. Първите 15 години от живота си прекарва в Сирия, а след това заминава за Либия. Преди около 10 години пристига и в България. Тук тя преоткрива страстта си към готварството и започва умело да комбинира сирийски, ливански, либийски и иракски специалитети. От тогава Христина е водила кулинарни курсове, където показва тънкостите на ориенталската кухня и приготвянето й в домашни условия, а преди 6 години получава покана да ръководи кухня за бежанци в Гармиш (Германия). Със завидно старание и умение, в продължение на няколко месеца тя изхранва над 150 имигранти.

Реклама »

Ключови думи:  Бакхус, вечеря