С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Индийска Вечеря

Бакхус
11 Март 2019, 17:19
Share Tweet Pin it Share
    Бътър мург масала е пилешко филе с лук, доматена салца, подправки и сметана. Кадай панир е традиционното индийско сирене с чушки, лук, грейви, куркума и сметана. В купичката беше поднесена лещата дал макхни, която, по думите на шеф Мишра, е любима на клиентите на ресторант "Шафран". Приготвя се в продължение на 18 часа, а към нея се прибавя масло, сметана и мед. Към кулинарния разгул в платото с основното ястие се присъединиха и зеленчуково пулао - басмати със зеленчуци, бунди райта - салата от цедено мляко, печен кимион и пресен кориандър, и индийският хляб малабари парата.Изборът за бира беше точният: Hills Helles Rauch. Бирата допълваше ястието дори визуално - с интензивния си тъмно кехлибарен цвят и плътна пяна, с наситения си вкус и ясно изразен послевкус на пушено месо и дървесина.
12/19 снимки в галерията Бътър мург масала е пилешко филе с лук, доматена салца, подправки и сметана. Кадай панир е традиционното индийско сирене с чушки, лук, грейви, куркума и сметана. В купичката беше поднесена лещата дал макхни, която, по думите на шеф Мишра, е любима на клиентите на ресторант "Шафран". Приготвя се в продължение на 18 часа, а към нея се прибавя масло, сметана и мед. Към кулинарния разгул в платото с основното ястие се присъединиха и зеленчуково пулао - басмати със зеленчуци, бунди райта - салата от цедено мляко, печен кимион и пресен кориандър, и индийският хляб малабари парата.

Изборът за бира беше точният: Hills Helles Rauch. Бирата допълваше ястието дори визуално - с интензивния си тъмно кехлибарен цвят и плътна пяна, с наситения си вкус и ясно изразен послевкус на пушено месо и дървесина.

Реклама »

Ключови думи:  Бакхус, вечеря, Индия