С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Запознайте се с лекторите на "БАР НА ГОДИНАТА, БАКХУС"

Бакхус
14 Март 2019, 12:11
Share Tweet Pin it Share
  ► МАСТЪРКЛАС 1: ICE IS HOT ►►►Това е Лорета Тоска - съосновател на ICE UP, Атина. Двигател на най-прогресивната и единствена компания за кристално чист лед в Гърция - ICE UP, Лорета ще разкаже какво не знаем и какво трябва да знаем за леда от дългогодишния си опит на барман и партньор в компанията. Светът на леда е много по-голям, отколкото кристално кубче в чашата ни и се оказва, че има какво да учим. Елате на първия по рода си мастърклас по темата - полезно за всички бармани и любители на напитки, които дрънкат. Ice is hot.✦✦✦☛ Елате на първото по рода си събитие в България Бар на Годината Бакхус - полезно за всички бармани и любители на напитки, които дрънкат.☛ ЗА БИЛЕТИ: Запазете си място още сега на bacchus.bg/top. 30 март в Sofia Event Center.! Цената за целия лекторски панел е 60 лева:
1/6 снимки в галерията
► МАСТЪРКЛАС 1: ICE IS HOT ►►►

Това е Лорета Тоска - съосновател на ICE UP, Атина.

Двигател на най-прогресивната и единствена компания за кристално чист лед в Гърция - ICE UP, Лорета ще разкаже какво не знаем и какво трябва да знаем за леда от дългогодишния си опит на барман и партньор в компанията. Светът на леда е много по-голям, отколкото кристално кубче в чашата ни и се оказва, че има какво да учим. Елате на първия по рода си мастърклас по темата - полезно за всички бармани и любители на напитки, които дрънкат. Ice is hot.

✦✦✦
☛ Елате на първото по рода си събитие в България Бар на Годината Бакхус - полезно за всички бармани и любители на напитки, които дрънкат.

☛ ЗА БИЛЕТИ: Запазете си място още сега на bacchus.bg/top. 30 март в Sofia Event Center.

! Цената за целия лекторски панел е 60 лева:

Реклама »