С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: К-pop Вечеря

Бакхус
04 Юни 2019, 12:10
Share Tweet Pin it Share
  Едно от малкото неща, които знаем със сигурност за Южна Корея е, че това е една консервативна държава, където традициите са на пиедестал, а отношенията между хората следват една от най-строгите йерархии в Източна Азия. През месец май обаче открихме и още един пласт от азиатската държава, а именно изключително вкусната й и разнообразна храна, а това стана по време на поредното издание на Бакхус Вечери. Гост-готвач ни беше Генджи, който представи едно приятно люто и голямо четиристепенно меню.
1/16 снимки в галерията Едно от малкото неща, които знаем със сигурност за Южна Корея е, че това е една консервативна държава, където традициите са на пиедестал, а отношенията между хората следват една от най-строгите йерархии в Източна Азия. През месец май обаче открихме и още един пласт от азиатската държава, а именно изключително вкусната й и разнообразна храна, а това стана по време на поредното издание на Бакхус Вечери. Гост-готвач ни беше Генджи, който представи едно приятно люто и голямо четиристепенно меню.

Реклама »