С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Шведска Вечеря

Бакхус
10 Октомври 2019, 11:35
Share Tweet Pin it Share
    Стефан днес е директор за България на SAAB, както и председател и основател на Шведско-българската Търговска Камара. В свободното си време Стефан се отдава на една от големите си страсти - готвенето, която той винаги е използвал да събере заедно семейството и приятелите си. За него кулинарията е един от най-добрите начини да съхраним културното си наследство. Именно затова чрез тази вечеря дадохме старт и на Шведската седмица в България, която се провежда между 3-13 октомври.
2/15 снимки в галерията Стефан днес е директор за България на SAAB, както и председател и основател на Шведско-българската Търговска Камара. В свободното си време Стефан се отдава на една от големите си страсти - готвенето, която той винаги е използвал да събере заедно семейството и приятелите си. За него кулинарията е един от най-добрите начини да съхраним културното си наследство. Именно затова чрез тази вечеря дадохме старт и на Шведската седмица в България, която се провежда между 3-13 октомври.

Реклама »