С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Зелена Храна

Green Food
28 Ноември 2019, 14:59
Share Tweet Pin it Share
  Зелена храна е компания на ентусиасти, основана през 2016 година със стремеж за създаване на интересни алтернативи храни, насочени към вегани, вегетарианци и кулинарни приключенци. Продуктовата ни гама обхваща различни растителни източници на протеини, включени в интересните рецепти на продуктите ни. Съставките са натурални, напълно веган, без ГМО продукти и без изкуствени добавки. Стремежът ни към отличен вкус и здравословна храна създаде двете ни линии продукти – Oh my veggies растителни пастет от фасул и GourmeTofu мус от тофу.Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.>>>>>>>>Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.
1/2 снимки в галерията Зелена храна е компания на ентусиасти, основана през 2016 година със стремеж за създаване на интересни алтернативи храни, насочени към вегани, вегетарианци и кулинарни приключенци. Продуктовата ни гама обхваща различни растителни източници на протеини, включени в интересните рецепти на продуктите ни. Съставките са натурални, напълно веган, без ГМО продукти и без изкуствени добавки. Стремежът ни към отличен вкус и здравословна храна създаде двете ни линии продукти – Oh my veggies растителни пастет от фасул и GourmeTofu мус от тофу.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

>>>>>>>>

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Реклама »