С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Delishu

Delishu
28 Ноември 2019, 16:19
Share Tweet Pin it Share
  Деликатесите от заквасено кашу на Delishu са на пазара от 2014. Създадени в семейния ресторант на трима млади готвачи - Николай Тодоров, съпругата мy Стиляна и нейната сестра Мария. Авторската им рецепта предлага една нова, вкусна и здравословна алтернатива на млечните продукти, като всичко се произвежда майсторски, ръчно и по тяхна собствена технология. За изключителния вкус на delishu-то е виновна дългата ферментация и зреене, а ненадминатото количество на живи пробиотици в него го нарежда сред любимите храни на ценителите на качествените родни продукти! Колко милиарда бактерии има във всяка опаковка, как се приготвя, с какво се яде, защо е толкова полезно и други истини за храната и живота ще ни разказват на живо самите създатели на Delishu по време на първото издание на Бакхус Коледен Гурме Базар.Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/2 снимки в галерията Деликатесите от заквасено кашу на Delishu са на пазара от 2014. Създадени в семейния ресторант на трима млади готвачи - Николай Тодоров, съпругата мy Стиляна и нейната сестра Мария. Авторската им рецепта предлага една нова, вкусна и здравословна алтернатива на млечните продукти, като всичко се произвежда майсторски, ръчно и по тяхна собствена технология. За изключителния вкус на delishu-то е виновна дългата ферментация и зреене, а ненадминатото количество на живи пробиотици в него го нарежда сред любимите храни на ценителите на качествените родни продукти! Колко милиарда бактерии има във всяка опаковка, как се приготвя, с какво се яде, защо е толкова полезно и други истини за храната и живота ще ни разказват на живо самите създатели на Delishu по време на първото издание на Бакхус Коледен Гурме Базар.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »