С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Spizing

Spizing
28 Ноември 2019, 17:00
Share Tweet Pin it Share
  Спайзинг е създадена в началото на 2016. Целта на компанията е да промотира истинската храна, истинското готвене и употребата на натурални, качествени подправки. Основната причина да създадем Spizing е навлизането в храната ни на изкуствено създадени овкусители, оцветители и подобрители, ефекта върху здравето ни от които е неясен, и които постепенно изместват естествените подправки. Вече имаме създадени 4 серии продукти - "Световна кухня", "Световни миксове", "Пикантни допълнения" и "Български подправки", базирани само на подправки и насочени към здравословното хранене.Специално за Бакхус Коледен Гурме Базар Spizing ще представят най-коледния си продукт - "Коледно трио". В прозрачен тубус с картичка за пожелание на капака ще намерите три микса от подправки за всичко, което човек би сготвил на Бъдни Вечер и Коледа. Първият микс е за печива и ядки като меденки, щрудели, тиквеник и т.н. Вторият микс е за печени пуйка или свинско, но може да се използва и с други меса. Третият микс е специално за ястие с кисело зеле, сарми, зеле с боб и други. На линковете може да откриете и техните видео рецепти-предложения за вкусна коледна трапеза.Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/3 снимки в галерията Спайзинг е създадена в началото на 2016. Целта на компанията е да промотира истинската храна, истинското готвене и употребата на натурални, качествени подправки. Основната причина да създадем Spizing е навлизането в храната ни на изкуствено създадени овкусители, оцветители и подобрители, ефекта върху здравето ни от които е неясен, и които постепенно изместват естествените подправки. Вече имаме създадени 4 серии продукти - "Световна кухня", "Световни миксове", "Пикантни допълнения" и "Български подправки", базирани само на подправки и насочени към здравословното хранене.

Специално за Бакхус Коледен Гурме Базар Spizing ще представят най-коледния си продукт - "Коледно трио". В прозрачен тубус с картичка за пожелание на капака ще намерите три микса от подправки за всичко, което човек би сготвил на Бъдни Вечер и Коледа. Първият микс е за печива и ядки като меденки, щрудели, тиквеник и т.н. Вторият микс е за печени пуйка или свинско, но може да се използва и с други меса. Третият микс е специално за ястие с кисело зеле, сарми, зеле с боб и други. На линковете може да откриете и техните видео рецепти-предложения за вкусна коледна трапеза.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »