С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Мелник

Бакхус
03 Декември 2019, 00:00
Share Tweet Pin it Share
  Тези, които познават Вила Мелник и техните вина, знаят, че това е една от "най-българските" изби. Семейството се гордее с местния си произход и 200 годишните традиции във винопроизводството на рода им; с връзката си със земята и вино; с наследството на региона и иска да възроди славата на локалните сортове - широка мелнишка лоза и дъщерните й мелник 55, руен, сандански мискет.Специално за първото издание на Бакхус Коледен Гурме Базар те ще представят младото вино Young & Crazy 2019, както и новото им десертно вино Sweet Wine Melnik 55 Late Harvest. А какво е коледен фестивал без ароматно греяно вино? Не пропускайте щанда им, където ще ви посрещнат и изпратят с усмивка.Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/4 снимки в галерията Тези, които познават Вила Мелник и техните вина, знаят, че това е една от "най-българските" изби. Семейството се гордее с местния си произход и 200 годишните традиции във винопроизводството на рода им; с връзката си със земята и вино; с наследството на региона и иска да възроди славата на локалните сортове - широка мелнишка лоза и дъщерните й мелник 55, руен, сандански мискет.

Специално за първото издание на Бакхус Коледен Гурме Базар те ще представят младото вино Young & Crazy 2019, както и новото им десертно вино Sweet Wine Melnik 55 Late Harvest. А какво е коледен фестивал без ароматно греяно вино? Не пропускайте щанда им, където ще ви посрещнат и изпратят с усмивка.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »

2 Коментара
 • Profile preview
  Peni Nikol
  22, 14, 03 Декември 2019, 22:14

  Красива природа и прекрасни снимки на вилата.

  ! Оценка
      +2
 • Profile preview
  Костадин Иванов
  21, 36, 03 Декември 2019, 21:36

  Към Пирин гледката може да отвори глътката.

  Еретик

  ! Оценка
      +1