С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Мелник

Бакхус
03 Декември 2019, 00:00
Share Tweet Pin it Share
    Постиженията на избата сочат, че мисията е възможна, ако имаш цел и работиш за нея и гостоприемното семейство Зикатанови правят точно това. Никола и Любка, дъщеря им Милица и синът им Алекси създават избата и голямото и интересно портфолио, организирано в три серии: Family са по-непретенциозни вина без дъб; Bergule включва едносортови вина и купажи, лежали само в бъчви второ и трето зареждане, което им дава комплексност, но и запазва подовостта им; Високата серия AplauZ са предимно едносортови вина с повече дъб и голям потенциал да се развиват и отлежават.Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
2/4 снимки в галерията Постиженията на избата сочат, че мисията е възможна, ако имаш цел и работиш за нея и гостоприемното семейство Зикатанови правят точно това. Никола и Любка, дъщеря им Милица и синът им Алекси създават избата и голямото и интересно портфолио, организирано в три серии: Family са по-непретенциозни вина без дъб; Bergule включва едносортови вина и купажи, лежали само в бъчви второ и трето зареждане, което им дава комплексност, но и запазва подовостта им; Високата серия AplauZ са предимно едносортови вина с повече дъб и голям потенциал да се развиват и отлежават.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »

2 Коментара
  • Profile preview
    Peni Nikol
    22, 14, 03 Декември 2019, 22:14

    Красива природа и прекрасни снимки на вилата.

    Да се ядосвате е равнозначно на това да държите горещ въглен с идеята да го хвърлите по някой друг.

    ! Оценка
        +2
  • Profile preview
    Костадин Иванов
    21, 36, 03 Декември 2019, 21:36

    Към Пирин гледката може да отвори глътката.

    Еретик

    ! Оценка
        +1

Реклама »