С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Мелник

Бакхус
03 Декември 2019, 00:00
Share Tweet Pin it Share
  Всеки е добре дошъл да опита на място вината им сред омагьосващата 360-градусова гледка към изгасналия вулкан "Кожух", планините Огражден, Беласица, Славянка и величествения Пирин с част от Мелнишките пирамиди, където се намира вкопаната в хълма бяла винарна и хладните й тунели. Но засега, "Бакхус" покани Вила Мелник да изкара от трезора си най-добрата селекция за Коледния Гурме Базар и да пренесе духът на долината на Струма в сърцето на София.Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
4/4 снимки в галерията Всеки е добре дошъл да опита на място вината им сред омагьосващата 360-градусова гледка към изгасналия вулкан "Кожух", планините Огражден, Беласица, Славянка и величествения Пирин с част от Мелнишките пирамиди, където се намира вкопаната в хълма бяла винарна и хладните й тунели. Но засега, "Бакхус" покани Вила Мелник да изкара от трезора си най-добрата селекция за Коледния Гурме Базар и да пренесе духът на долината на Струма в сърцето на София.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »

2 Коментара
 • Profile preview
  Peni Nikol
  22, 14, 03 Декември 2019, 22:14

  Красива природа и прекрасни снимки на вилата.

  ! Оценка
      +2
 • Profile preview
  Костадин Иванов
  21, 36, 03 Декември 2019, 21:36

  Към Пирин гледката може да отвори глътката.

  Еретик

  ! Оценка
      +1