С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Братя Хлебари

Братя Хлебари
05 Декември 2019, 17:11
Share Tweet Pin it Share
  Специалният хляб на Братя Хлебари е повече от жив и стана на цели 6 години на 15 април 2019. В знак на благодарност за дългогодишната подкрепа главен хлебар и създател на хлебарницата Пресиян Петров и неговият екип посрещнаха над 400 човека за един ден на Раковски 44 в София. Това е рекордно число за хлебарницата. Бяха изпечени над 1000 изделия.Какво прави Хляба на Братя Хлебари толкова специален?Хлябът на Братя Хлебари ферментира с естествен квас, който представлява симбиоза между диви дрожди и лактобацили. Те произвеждат ензимите необходими за началното разграждане на нишестето и протеина на зърното. Естествената ферментация създава сложната структурна мрежа и палитрата от вкусове в Хляба ни.Звучи като сложна наука? Така е, сложна наука е. Но в рецептата има и много любов към Хляба, която науката не може да опише. Тази любов усещаме в крайния резултат с всички свои сетива – аромат, мекота и букет от вкусове според предпочитанията на всеки.Хлебарницата предлага над 10 вида хляб ежедневно – селски, ръжен, с лимец, с овесена каша, чабати. Както и богат избор хлебни изделия от квас и десерти, създадени от сладкарите в екипа.Хлебарите не само се стремят всеки ден да създават перфекното изделие, но и да обучават ново поколение в занаята.Очакваме ви на първото издание на Бакхус Коледен Гурме Базар на 14-15 декември в Paradise Center.С любов към Хляба,Братя ХлебариВсичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/5 снимки в галерията Специалният хляб на Братя Хлебари е повече от жив и стана на цели 6 години на 15 април 2019. В знак на благодарност за дългогодишната подкрепа главен хлебар и създател на хлебарницата Пресиян Петров и неговият екип посрещнаха над 400 човека за един ден на Раковски 44 в София. Това е рекордно число за хлебарницата. Бяха изпечени над 1000 изделия.

Какво прави Хляба на Братя Хлебари толкова специален?

Хлябът на Братя Хлебари ферментира с естествен квас, който представлява симбиоза между диви дрожди и лактобацили. Те произвеждат ензимите необходими за началното разграждане на нишестето и протеина на зърното. Естествената ферментация създава сложната структурна мрежа и палитрата от вкусове в Хляба ни.

Звучи като сложна наука? Така е, сложна наука е. Но в рецептата има и много любов към Хляба, която науката не може да опише. Тази любов усещаме в крайния резултат с всички свои сетива – аромат, мекота и букет от вкусове според предпочитанията на всеки.

Хлебарницата предлага над 10 вида хляб ежедневно – селски, ръжен, с лимец, с овесена каша, чабати. Както и богат избор хлебни изделия от квас и десерти, създадени от сладкарите в екипа.

Хлебарите не само се стремят всеки ден да създават перфекното изделие, но и да обучават ново поколение в занаята.

Очакваме ви на първото издание на Бакхус Коледен Гурме Базар на 14-15 декември в Paradise Center.

С любов към Хляба,
Братя Хлебари

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »