С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Dabov Specialty Coffee

Dabov
05 Декември 2019, 18:10
Share Tweet Pin it Share
  Не пропускайте да минете през щанда ни, за да опитате нашите Dabov Specialty Coffee.Всяко кафе, което предлагаме е селектирано от нашия кафетърсач Йордан Дъбов, който всяка година намира най-добрите кафета за даден регион. Всяка една ферма, от която идват кафетата ни е лично посетена и кафето е подбрано на място. Вкусно е, защото е специално.Остава да се насладите...Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/3 снимки в галерията Не пропускайте да минете през щанда ни, за да опитате нашите Dabov Specialty Coffee.

Всяко кафе, което предлагаме е селектирано от нашия кафетърсач Йордан Дъбов, който всяка година намира най-добрите кафета за даден регион. Всяка една ферма, от която идват кафетата ни е лично посетена и кафето е подбрано на място. Вкусно е, защото е специално.

Остава да се насладите...

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »

Ключови думи:  coffee