С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Harmonica

Harmonica
05 Декември 2019, 18:28
Share Tweet Pin it Share
  harmonica са едни от пионерите на биоземеделието и производоството на качествена храна в България. Започват през 2006 с първото в България био кисело мляко, а в момента имат над 120 различни продукта.На коледния базар ще участват със специален подбор храни, подходящи както за подарък, така и за среднощен предпразничен глад. harmonica вярват, че освен чистите съставки, избраните суровини от биологично земеделие, най-важното нещо, заради което хората биха избрали продуктите им, е да им е вкусно. И ще се погрижат да е така!Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/3 снимки в галерията harmonica са едни от пионерите на биоземеделието и производоството на качествена храна в България. Започват през 2006 с първото в България био кисело мляко, а в момента имат над 120 различни продукта.
На коледния базар ще участват със специален подбор храни, подходящи както за подарък, така и за среднощен предпразничен глад.

harmonica вярват, че освен чистите съставки, избраните суровини от биологично земеделие, най-важното нещо, заради което хората биха избрали продуктите им, е да им е вкусно. И ще се погрижат да е така!

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »

1 Коментар
  • Profile preview
    Читател
    16, 38, 06 Декември 2019, 16:38

    Браво! Много харесвам продуктите им, като най-често консумирам киселото им мляко. С удоволствие бих опитал целия им асортимент.

    !

Реклама »