С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Le Petit Quchе́

Le Petit Quche
09 Декември 2019, 16:12
Share Tweet Pin it Share
  Le Petit Quchе́ предлага отличен избор от неща, които са с традиция, тероар и високо качество. В основата му стои един 110-годишен производител на Фоа гра, Comtesse du Barry. Освен богатството от гурме деликатеси, може да откриете още и над 120 етикета вино от селектирани изби и реколти, първокласни зехтини, шоколади и подправки от цял свят. Към всичко това са включени и уникални парфюми и аромати за помещения от остров Елба и свещи, за които не сте чували, но никога няма да смените с други, когато ги опитате.По време на първото издание на Бакхус Коледен Гурме Базар на щанда им ще намерите:🎁 Луксозни подаръчни кутии Comtesse du Barry🦆 Терини Comtesse du Barry🍬 Сладки изделия Comtesse du Barry🍈 Зехтини Sparta🎅 Коледни аромати за помещения Acqua dell`Elba🍷 Системи за вино Coravin🥂 Системи за съхранение на вино ZZYSH🍷 Специална селекция вина🥂 За всички винолюбители на щанда на Le Petit Quchе́ ще може да наемете чаша за вино срещу депозит. 🥂Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/2 снимки в галерията Le Petit Quchе́ предлага отличен избор от неща, които са с традиция, тероар и високо качество. В основата му стои един 110-годишен производител на Фоа гра, Comtesse du Barry. Освен богатството от гурме деликатеси, може да откриете още и над 120 етикета вино от селектирани изби и реколти, първокласни зехтини, шоколади и подправки от цял свят. Към всичко това са включени и уникални парфюми и аромати за помещения от остров Елба и свещи, за които не сте чували, но никога няма да смените с други, когато ги опитате.

По време на първото издание на Бакхус Коледен Гурме Базар на щанда им ще намерите:

🎁 Луксозни подаръчни кутии Comtesse du Barry
🦆 Терини Comtesse du Barry
🍬 Сладки изделия Comtesse du Barry
🍈 Зехтини Sparta
🎅 Коледни аромати за помещения Acqua dell`Elba
🍷 Системи за вино Coravin
🥂 Системи за съхранение на вино ZZYSH
🍷 Специална селекция вина

🥂 За всички винолюбители на щанда на Le Petit Quchе́ ще може да наемете чаша за вино срещу депозит. 🥂

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »