С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Bagri by Boykovski

Bagri by Boykovski
13 Декември 2019, 12:05
Share Tweet Pin it Share
Новият сезон на Багри започва с гръм и трясък и много пушек! Базиран върху здравите основи на устойчивата кулинария, новият проект, който обедини създателите на Багри с Георги Бойковски, ще надскочи и най-смелите представи за прогресивна българска кухня. Верни сме, както винаги, на естествените ферментации, фермерски продукти, изминали възможно най-малко километри, смяната на менютата спрямо природата и на zero-waste културата. Част от палитрата на Багри е и собствената ферма, където се отглеждат пасищно овце, а в мини мандрата се правят отлежало овче сирене, кашкавал и високомаслено кисело мляко, които ще можете да опитате на базара. Освен млечните ни продукти, сме приготвили наши вариации на класическите ястия: Сарми със свинско от Източнобалканска свиня, боб с Петрохан и сланина и тиквеник. Приготвили сме и сезонна лимона с дюля и лимонова върбинка. Ще ни намерите до табелата Bagri by Boykovski!Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/1 снимки в галерията Новият сезон на Багри започва с гръм и трясък и много пушек! Базиран върху здравите основи на устойчивата кулинария, новият проект, който обедини създателите на Багри с Георги Бойковски, ще надскочи и най-смелите представи за прогресивна българска кухня. Верни сме, както винаги, на естествените ферментации, фермерски продукти, изминали възможно най-малко километри, смяната на менютата спрямо природата и на zero-waste културата. Част от палитрата на Багри е и собствената ферма, където се отглеждат пасищно овце, а в мини мандрата се правят отлежало овче сирене, кашкавал и високомаслено кисело мляко, които ще можете да опитате на базара. Освен млечните ни продукти, сме приготвили наши вариации на класическите ястия: Сарми със свинско от Източнобалканска свиня, боб с Петрохан и сланина и тиквеник. Приготвили сме и сезонна лимона с дюля и лимонова върбинка. Ще ни намерите до табелата Bagri by Boykovski!

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »