С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус StrEAT Fest 2022

Бакхус, Снимки: Цветелина Белутова
28 Юни 2022, 13:12
Share Tweet Pin it Share
  С благодарности към Пазари Възраждане, Mastercard, JTI, Johnnie Walker, Kozel, Pilsner Urquell, Gordon's, Tanqueray, Бонанза Бачорски, Pure H2O, Takeaway, ЕКОПАК, Ritual Gatherings: Шестото издание на Бакхус StrEAT Fest се проведе на 4 и 5 юни на територията на обновената част от Женския пазар. Вкусна и разнообразна храна имаше в изобилие, а освен нея и малки български и чуждестранни производители, сладки и солени удоволствия, крафт бири, вина на чаша и много свежи коктейли.Събитието беше изцяло безкешово с оглед бързината на обслужване, удобството и хигиената. Благодарим от сърце на всички, които направиха възможно този фестивал да се проведе за шеста поредна година. Ще ви очакваме за седмата, а междувременно споделяме моменти от това истинско гурме изживяване.
1/244 снимки в галерията С благодарности към Пазари Възраждане, Mastercard, JTI, Johnnie Walker, Kozel, Pilsner Urquell, Gordon's, Tanqueray, Бонанза Бачорски, Pure H2O, Takeaway, ЕКОПАК, Ritual Gatherings: Шестото издание на Бакхус StrEAT Fest се проведе на 4 и 5 юни на територията на обновената част от Женския пазар. Вкусна и разнообразна храна имаше в изобилие, а освен нея и малки български и чуждестранни производители, сладки и солени удоволствия, крафт бири, вина на чаша и много свежи коктейли.Събитието беше изцяло безкешово с оглед бързината на обслужване, удобството и хигиената. Благодарим от сърце на всички, които направиха възможно този фестивал да се проведе за шеста поредна година. Ще ви очакваме за седмата, а междувременно споделяме моменти от това истинско гурме изживяване.

Реклама »