С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

Кафето – удоволствие навсякъде и по всяко време

Геник
10 Февруари 2011, 15:26
Share Tweet Pin it Share

Какво е кафето? Вдъхновие, ритуал или символ? Среща, топлина или интимност? Кафето е всичко това и много още, но със сигурност не е просто една напитка.

Пътят на кафето е дълъг и древен. Това растение идва от Етиопия, като се предполага, че през 14 век търговци го пренасят в Арабия. Градът-пристанище Мока, в днешен Йемен, се превърща в най-големия пазар на кафе. В средата на 17 век във Венеция е открито първото кафене в Европа, а културата на кафето се разпространява с всеки изминал век все повече и повече по целия свят.

С днешна дата кафето е една от най-разпространените и една от най-обичаните напитки. За хората кафето е много повече от просто продукт за консумиране и това е първото нещо, което движи нас, екипа на фирма Геник, в работата ни. Целта да ни е да предоставим най-качествените кафе решения на клиентите във всички пазарни сегменти – заведения, офиси и работни места, магазини и за дома. Предложенията ни включват безплатно предоставяне на кафе машини, експресни доставки на продукти и консумативи, техническо обслужване и сервиз. Работим по няколко основни програми:


Нескафе и топли напитки – инстантни кафе машини и продукти с марки на Нестле.

  • снимка: Геник



Лаваца Блу и Еспресо поинт – кафе машини и капсули Lavazza, осигуряващи перфектно еспресо на работното място и у дома.
  • снимка: Геник



Кафе МОАК – италианската марка еспресо МОАК и широк спектър от автоматични и полуавтоматични професионални еспресо машини.
  • снимка: Геник



Вендинг машини за кафе, пакетирани храни и безалкохолни напитки – пресни закуски, освежаващи напитки и перфектно еспресо на работното място.
  • снимка: геник



Предлаганите от Геник продукти и услуги са ценени заради безкомпромисното си качество, професионалния подход към всяка конкретна ситуация и усилията ни, съсредоточени върху нуждите и желанията на всеки наш клиент. Силните търговски марки, ресурсната обезпеченост на нашата компания и десетгодишният ни опит в бизнеса с кафе ни дават конкурентно предимство при избора на  професионален партньор.
Иначе казано - ние знаем какво е кафето за вас и сме готови на всичко, за да направим вашия кафе момент такъв, какъвто го обичате – вълешебен и неповторим. 

За повече информация: www.genik.eu

Share Tweet Pin it Share

Реклама »