С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

ОТ БРОЯ: Красиви подаръци в красиви опаковки

Съдържание за XY-GIFT
11 Декември 2022, 17:56
Share Tweet Pin it Share

"През последните 15 години от живота си се опитвах да балансирам между отговорна позиция в голяма международна компания, стремежа ми да бъда добра майка, съпруга, приятелка, между свободно време за себе си и такова, което да ми стигне да избера и зарадвам с подарък близък или колега. Дните и часовете никога не стигат!"

С тези думи създателката на
XY-GIFT.COM Диана Тодорова разказа как се е родила идеята за

онлайн бутик за подбрани подаръци
в луксозна опаковка.


XY-GIFT.COM доставя (буквално) радост и гурме наслада, опаковани по възможно най-елегантен начин. В онлайн бутика за корпоративни и лични подаръци във високия сегмент ще намерите пищен асортимент от подбрани кулинарни продукти, вино от най-добрите европейски изби, нежни аромати.



"Вярваме, че хората заслужават повече гурме изживявания и лукс, повече свободно време да прекарват заедно, повече празнични емоции, което им даваме, като ги отменяме от избора до доставката", разказва Тодорова.

Стремежът на онлайн бутика е да предлага само специално подбрани храни, вино от най-добрите изби в Европа, изтънчено изкуство и невероятни аромати и в завършек създаването на добре подреден и опакован подарък.

Има и опция за персонализиране на корпоративните подаръчни комплекти,

сред които ще откриете такива и за четириногите любимци у дома. Създателката Диана Тодорова вярва, че нищо друго не обединява хората така, както добрата храна и празничните емоции.

Научете повече:
WWW.XY-GIFT.COM
+359 888 545 500

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  вино, гурме, подаръци, празници

Реклама »