С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Майстори Месари

Булмес
03 Септември 2017, 23:32
Share Tweet Pin it Share
    Магазини "Майстори Месари" и "100панство Мусачево" са част от фирма "Булмес", създадена през 2002 година.В момента компанията разполага с месопреработвателно предприятие, в което се извършва транжиране на месо от домашни животни - свинско, телешко, говеждо, агнешко, както и производство на сурови и термично обработени продукти и деликатеси, които се реализират под търговската марка "Майстори Месари".Произвеждаме безопасни за здравето продукти, без усилватели на вкуса или заместители на месо.В магазините "Майстори Месари" ще откриете свежо и охладено месо, както и ежедневно обедно меню.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
2/5 снимки в галерията Магазини "Майстори Месари" и "100панство Мусачево" са част от фирма "Булмес", създадена през 2002 година.
В момента компанията разполага с месопреработвателно предприятие, в което се извършва транжиране на месо от домашни животни - свинско, телешко, говеждо, агнешко, както и производство на сурови и термично обработени продукти и деликатеси, които се реализират под търговската марка "Майстори Месари".
Произвеждаме безопасни за здравето продукти, без усилватели на вкуса или заместители на месо.
В магазините "Майстори Месари" ще откриете свежо и охладено месо, както и ежедневно обедно меню.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.