С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Chilli Hills

Chilli Hills
05 Септември 2017, 16:22
Share Tweet Pin it Share
    Всички продукти на Chilli Hills са 100% натурални, без съдържание на консерванти, сгъстители и оцветители. Продуктовата гама на марката до момента надхвърля 30 различни артикула и включва интересни продукти като люта занаятчийска бира, люта ракия, люта гурме сол, лют зехтин и много други, като разбира се и най-лютите чушки в света.Собствената линия люти сосове "Бalkan Hot Sauce" предлага официално най-лютия продукт в страната.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
2/4 снимки в галерията Всички продукти на Chilli Hills са 100% натурални, без съдържание на консерванти, сгъстители и оцветители. Продуктовата гама на марката до момента надхвърля 30 различни артикула и включва интересни продукти като люта занаятчийска бира, люта ракия, люта гурме сол, лют зехтин и много други, като разбира се и най-лютите чушки в света.
Собствената линия люти сосове "Бalkan Hot Sauce" предлага официално най-лютия продукт в страната.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.