С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Chilli Hills

Chilli Hills
05 Септември 2017, 16:22
Share Tweet Pin it Share
    Този сезон семейната ферма изкара отглеждането на люти чушки извън пределите на Кокаляне. 40 вида чушки от цял свят се отглеждат на 20 декара площ. Chilli Hills разполага със собствен производствен цех и лаборатория за проби.Продуктите на родната бутикова марка може да намерите в мрежата на магазини за натурални храни и продукти, качествени деликатесни магазини, редица реномирани ресторанти, както и на щанд на селектирани базари и изложения. От това лято асортимента се предлага вече и извън пределите на страната.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
3/4 снимки в галерията Този сезон семейната ферма изкара отглеждането на люти чушки извън пределите на Кокаляне. 40 вида чушки от цял свят се отглеждат на 20 декара площ. Chilli Hills разполага със собствен производствен цех и лаборатория за проби.
Продуктите на родната бутикова марка може да намерите в мрежата на магазини за натурални храни и продукти, качествени деликатесни магазини, редица реномирани ресторанти, както и на щанд на селектирани базари и изложения. От това лято асортимента се предлага вече и извън пределите на страната.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.