С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Food Folie

Бакхус
22 Май 2018, 17:06
Share Tweet Pin it Share
  "Да си придирчив към храната означава, че ти се живее добре и нищо повече", казват Food Folie. Затова им даваме думата и запазено място на Бакхус StrEAT Fest. "Вкусното е състояние на духа. То е пряк резултат от умението да избереш правилни продукти, с които да го постигнеш. Те са основата на всяко едно от любимите ти ястия, от гювеча на баба до онова в ресторанта, на което дори не помниш името, но сънуваш понякога. Затова селектираме най-добрите марки и продукти на пазара в богата вкусова палитра, с която всеки любител кулинар може да нарисува своя шедьовър и да го поднесе пред гладната си публика. При нас можете да откриете висококачествени охладени и замразени меса, италиански сирена, паста, био продукти, прекрасни зехтини, маслини, подправки, шоколад и много други."Магазин: ул. "Шипка" 43Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/4 снимки в галерията "Да си придирчив към храната означава, че ти се живее добре и нищо повече", казват Food Folie. Затова им даваме думата и запазено място на Бакхус StrEAT Fest. "Вкусното е състояние на духа. То е пряк резултат от умението да избереш правилни продукти, с които да го постигнеш. Те са основата на всяко едно от любимите ти ястия, от гювеча на баба до онова в ресторанта, на което дори не помниш името, но сънуваш понякога. Затова селектираме най-добрите марки и продукти на пазара в богата вкусова палитра, с която всеки любител кулинар може да нарисува своя шедьовър и да го поднесе пред гладната си публика. При нас можете да откриете висококачествени охладени и замразени меса, италиански сирена, паста, био продукти, прекрасни зехтини, маслини, подправки, шоколад и много други."

Магазин: ул. "Шипка" 43

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: