С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Rosey’s Mark

Бакхус
28 Май 2018, 11:18
Share Tweet Pin it Share
  През май и юни се радваме на пролетта и на сезона на розите. Затова моментът е повече от перфектен да обърнем внимание на ядливите качества на българската маслодайна роза с екипа на Rosey’s Mark. Специализирани в натурални храни от рози и ролята й в съвременната кулинария, те ни поднясят флоралния вкус чрез със сладка̀та си без захар, чая и любимия шоколад с рози. Само за фестивала Rosey’s Mark са ни подготвили изненади - ще празнуваме сезона на розите с нови свежи летни вкусове. Нямаме търпение да разберем повече за тях на 9 и 10 юни.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.
1/7 снимки в галерията През май и юни се радваме на пролетта и на сезона на розите. Затова моментът е повече от перфектен да обърнем внимание на ядливите качества на българската маслодайна роза с екипа на Rosey’s Mark. Специализирани в натурални храни от рози и ролята й в съвременната кулинария, те ни поднясят флоралния вкус чрез със сладка̀та си без захар, чая и любимия шоколад с рози. Само за фестивала Rosey’s Mark са ни подготвили изненади - ще празнуваме сезона на розите с нови свежи летни вкусове. Нямаме търпение да разберем повече за тях на 9 и 10 юни.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.