С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Rosey’s Mark

Бакхус
28 Май 2018, 11:18
Share Tweet Pin it Share
    Какво се получава, когато Rosey’s mark влязат в партньорство с майстори на занаятчийски сладолед като Savini Gelato? Сладолед с рози, разбира се! Специално за посетителите на лятното издание на Бакхус StrEAT fest на щанда на Rosey’s mark ще представят възможно най-българския вкус гурме сладолед, за който можем да се сетим, а именно, йогурт с био розово масло! Изкусителният сладолед с рози ще може да бъде открит на щанда на Rosey’s mark на 9-ти юни, събота, от 15:00 до 19:00 ч. и на 10-ти юни, неделя, от 11:00 до 16:00 ч.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »
2/7 снимки в галерията Какво се получава, когато Rosey’s mark влязат в партньорство с майстори на занаятчийски сладолед като Savini Gelato? Сладолед с рози, разбира се! Специално за посетителите на лятното издание на Бакхус StrEAT fest на щанда на Rosey’s mark ще представят възможно най-българския вкус гурме сладолед, за който можем да се сетим, а именно, йогурт с био розово масло! Изкусителният сладолед с рози ще може да бъде открит на щанда на Rosey’s mark на 9-ти юни, събота, от 15:00 до 19:00 ч. и на 10-ти юни, неделя, от 11:00 до 16:00 ч.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »