С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Мелник

Бакхус
08 Септември 2017, 10:06
Share Tweet Pin it Share
  Всеки е добре дошъл да опита на място вината им сред омагьосващата 360-градусова гледка към изгасналия вулкан "Кожух", планините Огражден, Беласица, Славянка и величествения Пирин с част от Мелнишките пирамиди, където се намира вкопаната в хълма бяла винарна и хладните й тунели. Но засега, "Бакхус" покани Вила Мелник да изкара от трезора си най-добрата селекция за StrEAT Fest-а и да пренесе духът на долината на Струма в сърцето на София.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
4/4 снимки в галерията Всеки е добре дошъл да опита на място вината им сред омагьосващата 360-градусова гледка към изгасналия вулкан "Кожух", планините Огражден, Беласица, Славянка и величествения Пирин с част от Мелнишките пирамиди, където се намира вкопаната в хълма бяла винарна и хладните й тунели. Но засега, "Бакхус" покани Вила Мелник да изкара от трезора си най-добрата селекция за StrEAT Fest-а и да пренесе духът на долината на Струма в сърцето на София.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.