С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Stolichno

Бакхус
20 Май 2018, 11:44
Share Tweet Pin it Share
Stolichno винаги успяват да ни изненадат с нови идеи. Тази година освен щанда им за бира в биреното каре, ще може да ги откриете и при ресторантите с Rolling Dogs - новият хит в града. Вярваме че ще ни впечатлят с нещо специално, защото са доказали, че не влагат излишна романтика в отминалите десетилетия, а гледат смело напред към бъдещето, изпълнено с нови предизвикателства.Ще намерите Stolichno и в двата края на фестивала и ще ви чакаме за наздраве някъде по средата.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/1 снимки в галерията Stolichno винаги успяват да ни изненадат с нови идеи. Тази година освен щанда им за бира в биреното каре, ще може да ги откриете и при ресторантите с Rolling Dogs - новият хит в града. Вярваме че ще ни впечатлят с нещо специално, защото са доказали, че не влагат излишна романтика в отминалите десетилетия, а гледат смело напред към бъдещето, изпълнено с нови предизвикателства.

Ще намерите Stolichno и в двата края на фестивала и ще ви чакаме за наздраве някъде по средата.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: