С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Шато Коларово

Бакхус
28 Май 2018, 16:20
Share Tweet Pin it Share
  Шато Коларово е малка бутикова изба, основана през 2009 г. Разположена е сред югозападните склонове на Сакар планина, в близост до град Харманли и носи името на селото, в което се намира. Притежава 20 ха собствени, отлично поддържани лозя, от сортовете Мерло, Каберне совиньон, Каберне фран, Сира, Пти Вердо ,Малбек,Гренаш,Мурведр,Вионие,Тамянка. Годишно произвежда около 50 000 бутилки вино, разпределени в къси бутикови серии, но винаги мощни, с мек южен характер, зрял плод и опушени нотки. Собственик на винарната е Стоян Стоянов, бизнесмен от Стара Загора, ревностен почитател на виното и голям любител на конете. Когато реституцията на семейните лозя го отвежда в Южен Сакар, той решава да възроди семейните традици, закупува старата мандра в с. Коларово и я преустройва във винарна. Енолог е Илиана Коева, завършила ВХВП в гр. Пловдив и специализирала в Сонома, Калифорния. Тя работи за Шато Коларово от самото начало, от времето, когато избата се "поместваше" само в проектната папка.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/4 снимки в галерията Шато Коларово е малка бутикова изба, основана през 2009 г. Разположена е сред югозападните склонове на Сакар планина, в близост до град Харманли и носи името на селото, в което се намира. Притежава 20 ха собствени, отлично поддържани лозя, от сортовете Мерло, Каберне совиньон, Каберне фран, Сира, Пти Вердо ,Малбек,Гренаш,Мурведр,Вионие,Тамянка. Годишно произвежда около 50 000 бутилки вино, разпределени в къси бутикови серии, но винаги мощни, с мек южен характер, зрял плод и опушени нотки.

Собственик на винарната е Стоян Стоянов, бизнесмен от Стара Загора, ревностен почитател на виното и голям любител на конете. Когато реституцията на семейните лозя го отвежда в Южен Сакар, той решава да възроди семейните традици, закупува старата мандра в с. Коларово и я преустройва във винарна. Енолог е Илиана Коева, завършила ВХВП в гр. Пловдив и специализирала в Сонома, Калифорния. Тя работи за Шато Коларово от самото начало, от времето, когато избата се "поместваше" само в проектната папка.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: