С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

На по чаша

  • Българският совиньон блан: все така модерен, все по-качествен

    Съдържание от New Bloom Winery
    01 Юли 2022, 00:00

    New Bloom Winery отбелязва 10-ата юбилейна реколта на лозята си с този сорт с лимитираната серия Face 2 Face

    Share Tweet Pin it Share
  • Гладът под гурметата

    Съдържание за Vizualiza & Valere
    30 Юни 2022, 12:21

    От фабрика, единствена по рода си у нас, през Къща на духовете до днес - пленяваща гледка и кухня в сърцето на Пловдив

    Share Tweet Pin it Share
  • Варна WINEkend се завръща с пето издание това лято

    Бакхус
    21 Юни 2022, 15:41

    Ето кои са "големите малки" на българския винен пазар

    Share Tweet Pin it Share
  • Манол Лазаров е WORLD CLASS барман на годината за България 2022

    Съдържание от Avendi
    20 Юни 2022, 10:38

    Научете как протече българският финал на световното състезание за миксолози

    Share Tweet Pin it Share
  • TEAsting: черен чай от Русия, Кения и Шри Ланка

    Текст и снимки: Владислав Христов
    17 Юни 2022, 10:13

    Разходка из безбрежния океан на черния чай

    Share Tweet Pin it Share
  • Предпочитаното узо

    Съдържание от Узо 7
    02 Юни 2022, 12:33

    Гърция, както знаем, е най-големият производител на анасоновата напитка в света

    Share Tweet Pin it Share
  • Нещо като нож, нещо като цвете, изобщо като нищо друго на света*

    Съдържание от Kweichow Moutai
    01 Юни 2022, 14:13

    Над 1200 доказани различни аромати и спомени от хилядолетната история се усещат в чаша Kweichow Moutai

    Share Tweet Pin it Share
  • България със силно представяне на Concours Mondial de Bruxelles

    Марина Караконова
    01 Юни 2022, 14:02

    Състезанието обяви тазгодишните си резултати за червени и бели вина

    Share Tweet Pin it Share
  • "Просто ВКУСНО" – поредица от срещи с чудния свят на уиски Glenmorangie

    Съдържание от Avendi
    25 Май 2022, 10:44

    След години търсене на най-фините нотки при дестилация и следване на максимата, че "животът трябва да е просто вкусен", Glenmorangie събира експертите с най-сръчните ръце и най-изтънченото небце – Алекс Иванчев и Алекс Петков, за да създадат най-неустоимите десертни коктейли и най-вкусните коктейлни десерти. Резултат от това сътрудничество е поредицата от видеа "Просто ВКУСНО", които ви запознават с богатата палитра на Glenmorangie.

    Share Tweet Pin it Share
  • World Class 2022 избира най-добрия барман на годината

    Съдържание от Avendi
    24 Май 2022, 12:40

    Престижното световно състезание за бармани отново търси най-добрите професионалисти в бранша

    Share Tweet Pin it Share
  • TEAsting: Елегантните бурени и мурсалският чай

    Текст и снимки: Владислав Христов
    13 Май 2022, 18:44

    Около българското антиоксидантно чудо все още витаят много митове. Чай от колко вида растения всъщност консумираме?

    Share Tweet Pin it Share
  • Slow Wine Fair 2022: вино отвъд стоката

    София Павлова
    снимки: Slow Wine Fair 29 Април 2022, 16:05

    Няколко впечатления и наблюдения от първото издание на новото годишно събитие

    Share Tweet Pin it Share
  • TEAsting: Матчизъм в действие

    Текст и снимки: Владислав Христов
    14 Април 2022, 10:15

    Матча е легендарна, матча е модерна, но между различните матчи има един балкан разлика

    Share Tweet Pin it Share
  • Wine & Spirits Show 2022: нови хоризонти, майсторски класове и презентации

    Бакхус
    01 Април 2022, 18:00

    Второто издание ще се проведе от 7 до 9 април 2022 в зали 5 и 6 на Интер Експо Център София

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Горчиво и противоречиво със Стан Бачев

    София Павлова
    снимки: Личен архив 28 Март 2022, 10:00

    За революционния вкус в чашата еспресо и нейното бъдеще разговаряме със Стан Бачев

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Горчиво и противоречиво с Йордан Дъбов

    София Павлова
    снимки: Личен архив 24 Март 2022, 10:24

    Проследяваме светлата ера на кафееното зърно

    Share Tweet Pin it Share
  • Всички говорят за "Одесос"

    Текст: Ани Коджаиванова, Снимки: Надежда Чипева
    21 Март 2022, 16:54

    Малката крафт винарна от Варна очарова и с новата си реколта модерни, свежи, тероарни вина

    Share Tweet Pin it Share
  • Тенденции в бар индустрията през 2022

    Петра Димитрова
    21 Март 2022, 12:27

    Индустрията отгръща нова страница с опреснен подход към преживяванията

    Share Tweet Pin it Share
  • Ревю: изба Talamonti от Абруцо

    Андреа Пунчева
    15 Март 2022, 17:51

    Знаете ли, че пекорино е име не само на вид сирене, но и на винен сорт грозде?

    Share Tweet Pin it Share
  • TEAsting: Чайовете гьокуро и кукича - листо или клонка

    Текст и снимки: Владислав Христов
    14 Март 2022, 10:59

    За приликите, разликите и очакванията от тези два различни японски зелени чая

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »