С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Неустоимата фермерска вечеря на Тина и Кевин

Бакхус
25 Септември 2016, 17:57
Share Tweet Pin it Share
    Освен философията за чистата храна Тина и Кевин споделят и тази за устойчивото фермерство и no waste - пълното оползотворяване на всички части от животното. "Грижим се за животните по най-добрия възможен начин. И когато заколим животно, използваме всяка част от него – дори свинските крака, макар че малцина се престрашават да ги опитат. Наскоро във фермата бе дошъл да ни помага един италианец, който прояви смелост и яде от тях", смее се Кевин. Той е убеден, че свинското коремче е една от най-добрите и вкусни части на прасето. Ние също.
12/18 снимки в галерията Освен философията за чистата храна Тина и Кевин споделят и тази за устойчивото фермерство и no waste - пълното оползотворяване на всички части от животното. "Грижим се за животните по най-добрия възможен начин. И когато заколим животно, използваме всяка част от него – дори свинските крака, макар че малцина се престрашават да ги опитат. Наскоро във фермата бе дошъл да ни помага един италианец, който прояви смелост и яде от тях", смее се Кевин. Той е убеден, че свинското коремче е една от най-добрите и вкусни части на прасето. Ние също.

Реклама »

Реклама »