С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Шеф Марко Стабиле: модерното лице на тосканските традиции

Снимки: Людмила Мусатова
10 Май 2018, 12:56
Share Tweet Pin it Share
    Б.: А каква е следващата стъпка? Искате ли да получите още звезди Мишлен?М.С.: Да, защо не. Но целта ми е да готвя все по-добре, не само наградата.На снимката: Ризото земя и гора: спомен от баща ми - за приготвянето на това ризото шеф Стабиле използва над 50 различни съставки, повечето от които могат да се намерят в горите на Тоскана. Той свързва това ястие с баща си, който го е научил да обича природата и как да разпознава и използва различните билки и гъби.
3/7 снимки в галерията Б.: А каква е следващата стъпка? Искате ли да получите още звезди Мишлен?

М.С.: Да, защо не. Но целта ми е да готвя все по-добре, не само наградата.

На снимката: Ризото земя и гора: спомен от баща ми - за приготвянето на това ризото шеф Стабиле използва над 50 различни съставки, повечето от които могат да се намерят в горите на Тоскана. Той свързва това ястие с баща си, който го е научил да обича природата и как да разпознава и използва различните билки и гъби.

Реклама »