С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Шеф Марко Стабиле: модерното лице на тосканските традиции

Снимки: Людмила Мусатова
10 Май 2018, 12:56
Share Tweet Pin it Share
    Б.: Италианците са пословични с консервативния си вкус и строгите си очаквания към италианските рецепти, а вие предлагате нов прочит на трациционни ястия. Как успявате да се преборите с това?М.С.: Отговорът е много лесен: всяка традиция започва с една иновация.На снимката: Сладък зехтин - едно от ястията на шеф Стабиле, които подчертават умението му да съчетае традиционните вкусове по съвсем нетрадиционен начин. Десертът представлява комбинация от четири елемента, основната съставка за които е различен тоскански зехтин, приготвен от различен сорт маслини.
5/7 снимки в галерията Б.: Италианците са пословични с консервативния си вкус и строгите си очаквания към италианските рецепти, а вие предлагате нов прочит на трациционни ястия. Как успявате да се преборите с това?

М.С.: Отговорът е много лесен: всяка традиция започва с една иновация.

На снимката: Сладък зехтин - едно от ястията на шеф Стабиле, които подчертават умението му да съчетае традиционните вкусове по съвсем нетрадиционен начин. Десертът представлява комбинация от четири елемента, основната съставка за които е различен тоскански зехтин, приготвен от различен сорт маслини.

Реклама »

Реклама »