С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Шеф Марко Стабиле: модерното лице на тосканските традиции

Снимки: Людмила Мусатова
10 Май 2018, 12:56
Share Tweet Pin it Share
    Б.: В ресторанта ви Ora d’aria, името на всяко ястие като че ли разказва своя собствена исторя...М.С.: Да, точно така. Зад всяко ястие стои мой личен спомен или история, която искам да споделя с хората. Това е и една от основните ми изходни точки, когато създавам нещо ново - защо създавам това ястие и какво искам да кажа с него?На снимката: Панирано говеждо по флорентински с пюре от целина и прах от ягоди - цялото ястие е приготвено с традиционна тосканска порода телета, местни сортове зеленчуци и тосканско vin santo.
4/7 снимки в галерията Б.: В ресторанта ви Ora d’aria, името на всяко ястие като че ли разказва своя собствена исторя...

М.С.: Да, точно така. Зад всяко ястие стои мой личен спомен или история, която искам да споделя с хората. Това е и една от основните ми изходни точки, когато създавам нещо ново - защо създавам това ястие и какво искам да кажа с него?

На снимката: Панирано говеждо по флорентински с пюре от целина и прах от ягоди - цялото ястие е приготвено с традиционна тосканска порода телета, местни сортове зеленчуци и тосканско vin santo.

Реклама »

Реклама »