Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Статията е част от поредицата от репортажи от юбилейното 20-о издание на световния кулинарен форум Madrid Fusion
Статията е част от поредицата от репортажи от юбилейното 20-о издание на световния кулинарен форум Madrid Fusion
Ритуалната вечеря тази година приготвят двама: Владислав Пенов, главен готвач на ресторант Космос, и шеф Филип Спасов, а каузата е опазване на природните богатства
Прости съставки, съчетани по правилен и ефектен начин - карамелът е сред най-обичаните лакомства. А откъде идва?
Юбилейното издание на световната кулинарна фиеста подобри всички досегашни рекорди
Фестивалът включва 29 ресторанта, с по две специални тристепенни менюта в продължение на 9 дни (7-15 май)
Безкешовият фестивал за гурме улична храна и напитки се провежда за шеста поредна година и включва много нови изложители
6 срещи с маслиновите богатства на южната ни съседка
Брънч в бар? О, да. Вижте градските места за вкусен обяд
3 рецепти за 3 вкусни торти, дело на украинката Марина Миндова
8 срещи със страната, най-богата на собствени разновидности маслини
Прищевките на презадоволената династия в старата виетнамска столица Хюе създават главозамайващо кулинарно наследство
История за страната, където след всяка хапка пируват очите, носът и небцето наравно със стомаха
"Как да направим хората щастливи? Нужно е да им дадем радост, любов и малко сладко", възкликва Карлсон. Пипи и Емил със сигурност ще се съгласят с него.
Вижте тристепенното меню на Серхат Ерич за пълноценен турски обяд или вечеря
Григор Толев, когото знаете от пазара до Римската стена, разказва за вселената на гъбите
Вижте какво предстои на петото издание на големия кулинарен форум
Много общи черти споделят двата продукта, но пазенето за специални случаи не е една от тях
Поглед назад към кулинарното минало на един от най-обичаните десерти в света