С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Храна

  • 4 и 5 юни: време е за охлюви и гьоза!

    Бакхус
    02 Юни 2022, 15:00

    Женски пазар отново ще е домакин на гурме ястия и напитки от цял свят по време на двудневния безкешов Бакхус StrEAT Fest

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрата година за шоколада

    Съдържание от Millesime
    01 Юни 2022, 00:00

    Вече 12 месеца, в които MILLESIME е в България

    Share Tweet Pin it Share
  • Ловци на истории: Храната, която създава спомени

    Съдържание от InGlobo
    24 Май 2022, 17:07

    InGlobo ви кани на гурме вечеря под звездите с вдъхновяващи разкази и срещи

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф Тита: Новата доминиканска кухня и фюжън с историята

    Ивайло Харалампиев, Мадрид; Снимки: Родриго Диас, Еду Мартин/Madrid Fusion
    20 Май 2022, 10:07

    Статията е част от поредицата от репортажи от юбилейното 20-о издание на световния кулинарен форум Madrid Fusion

    Share Tweet Pin it Share
  • Луис Алберто Лера: краят на дребния дивеч?

    Ивайло Харалампиев, Мадрид; Снимки: Родриго Диас, Еду Мартин/Madrid Fusion
    18 Май 2022, 10:46

    Статията е част от поредицата от репортажи от юбилейното 20-о издание на световния кулинарен форум Madrid Fusion

    Share Tweet Pin it Share
  • Фестивалът Ritual Gatherings започва с кауза и специална вечеря на плажа

    Бакхус
    17 Май 2022, 11:50

    Ритуалната вечеря тази година приготвят двама: Владислав Пенов, главен готвач на ресторант Космос, и шеф Филип Спасов, а каузата е опазване на природните богатства

    Share Tweet Pin it Share
  • Специално за "Бакхус": шеф Коби Мизрахи и храната като израз на сплотеност

    София Павлова
    снимки: Личен архив 16 Май 2022, 11:53

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: етюди с карамел

    София Павлова
    снимки: Theo Crazzolara, Unsplash 10 Май 2022, 18:29

    Прости съставки, съчетани по правилен и ефектен начин - карамелът е сред най-обичаните лакомства. А откъде идва?

    Share Tweet Pin it Share
  • Madrid Fusion на 20: сбъднатата прогноза на "кръстника" Феран Адриа

    Ивайло Харалампиев, Мадрид; Снимки Родриго Диас, Еду Мартин/Madrid Fusion
    10 Май 2022, 12:59

    Юбилейното издание на световната кулинарна фиеста подобри всички досегашни рекорди

    Share Tweet Pin it Share
  • Restaurant Week 2022: пролетният вкус на София, Пловдив, Варна

    Бакхус
    снимки: Sofia Restaurant Week 09 Май 2022, 10:25

    Фестивалът включва 29 ресторанта, с по две специални тристепенни менюта в продължение на 9 дни (7-15 май)

    Share Tweet Pin it Share
  • Бакхус StrEAT Fest 2022: 4 и 5 юни, Женски пазар

    Бакхус
    05 Май 2022, 11:52

    Безкешовият фестивал за гурме улична храна и напитки се провежда за шеста поредна година и включва много нови изложители

    Share Tweet Pin it Share
  • Артишок и зехтин: Сортовете на Гърция

    Анна Петкова
    03 Май 2022, 11:26

    6 срещи с маслиновите богатства на южната ни съседка

    Share Tweet Pin it Share
  • #ЧревоугодноМиЕНия - градски обиколки през април

    Бакхус
    снимки: mamuryphotography 27 Април 2022, 15:38

    Брънч в бар? О, да. Вижте градските места за вкусен обяд

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: украинска седмица

    Мулти култи колектив
    19 Април 2022, 09:13

    3 рецепти за 3 вкусни торти, дело на украинката Марина Миндова

    Share Tweet Pin it Share
  • Артишок и зехтин: Сортовете на Италия

    Анна Петкова
    15 Април 2022, 13:14

    8 срещи със страната, най-богата на собствени разновидности маслини

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Забраненият лилав град

    Ани Коджаиванова
    снимки: Shutterstock 13 Април 2022, 13:35

    Прищевките на презадоволената династия в старата виетнамска столица Хюе създават главозамайващо кулинарно наследство

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Храната на изгряващото слънце

    Александър Джурджин
    снимки: Shutterstock 04 Април 2022, 11:00

    История за страната, където след всяка хапка пируват очите, носът и небцето наравно със стомаха

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Астрид Линдгрен

    Владислав Христов
    снимки: Lenalensen, Unsplash 30 Март 2022, 13:13

    "Как да направим хората щастливи? Нужно е да им дадем радост, любов и малко сладко", възкликва Карлсон. Пипи и Емил със сигурност ще се съгласят с него.

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: турска седмица

    Мулти култи колектив
    16 Март 2022, 14:13

    Вижте тристепенното меню на Серхат Ерич за пълноценен турски обяд или вечеря

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Безмесният герой

    Андреа Пунчева
    снимки: Личен архив 15 Март 2022, 12:04

    Григор Толев, когото знаете от пазара до Римската стена, разказва за вселената на гъбите

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »