Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Фестивалът включва 29 ресторанта, с по две специални тристепенни менюта в продължение на 9 дни (7-15 май)
Безкешовият фестивал за гурме улична храна и напитки се провежда за шеста поредна година и включва много нови изложители
6 срещи с маслиновите богатства на южната ни съседка
Брънч в бар? О, да. Вижте градските места за вкусен обяд
3 рецепти за 3 вкусни торти, дело на украинката Марина Миндова
8 срещи със страната, най-богата на собствени разновидности маслини
Прищевките на презадоволената династия в старата виетнамска столица Хюе създават главозамайващо кулинарно наследство
История за страната, където след всяка хапка пируват очите, носът и небцето наравно със стомаха
"Как да направим хората щастливи? Нужно е да им дадем радост, любов и малко сладко", възкликва Карлсон. Пипи и Емил със сигурност ще се съгласят с него.
Вижте тристепенното меню на Серхат Ерич за пълноценен турски обяд или вечеря
Григор Толев, когото знаете от пазара до Римската стена, разказва за вселената на гъбите
Вижте какво предстои на петото издание на големия кулинарен форум
Много общи черти споделят двата продукта, но пазенето за специални случаи не е една от тях
Поглед назад към кулинарното минало на един от най-обичаните десерти в света
Според младия шеф-готвач Ирина Бъчварова има ресторанти в България, които са по-добри от такива със звезди Michelin
Судир Претап Сингх споделя с читателите ни 3 любими свои рецепти от родна Индия
Продължаваме по следите на един от най-желаните деликатеси в света
За това по-различно пътешествие в Египет нямаше особенa подготовка, а онова вътрешното усещане, че точно сега му е времето
Прочетете откъде всъщност идва уж италианската пица
Петото издание на кулинарната надпревара приема кандидатури до 7 февруари