Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Готвачи от Виетнам, Италия и САЩ, които живеят в България, дават свои рецепти за читателите на "Бакхус"
Рекламен трик или продукт, който заслужава нашето внимание. Вече пета година розовият шоколад събира полярни реакции
Зехтинът като повод за обиколка - из маслинови горички или поне седнали на креслото у дома, с точната книга в ръка
Празнично ястие, дело на шеф Джанфранко Киарини, чийто ресторант Dieci в с. Девино спечели "Дебют" за 2021 г. от наградите на "Бакхус"
Шеф Севда Димитрова, чийто ресторант получи награда за "Вкусно място" от "Бакхус", ни учи как приготвим празничен десерт
Празнично родопско ястие, дело на шеф Владислав Пенов и заведението, спечелило голямата награда на "Бакхус" - "Ресторант на годината" за 2021 г.
Празнична рецепта от шеф Георги Георгиев и ресторанта, спечелил награда "Авторски почерк" от "Бакхус" за 2021
Какво има на празничната трапеза на Кралица Елизабет II
Разходка до Япония в джаз атмосферата на ресторант JAZU
Китай набира сила и бележи успех в поредната индустрия
Как се оценяват бутилките маслиново масло и какво отличава различните награди
Никулден е, но ние говорим за пица
Факторите и детайлите, свързани с направата на отлично маслиново масло
Говори създателят на Sublimotion, смятан за "най-скъпия ресторант в света", който сега е на гастрол в Дубай
Няколко думи за любимия десерт, дело на ресторантьора Адо Кампеол
От 14-22 октомври ресторанти из България предлагат специално разработено меню за "Вкусът на Франция"
В extra virgin летливите съединения надхвърлят 100 на брой, а и да не забравяме, че генетично записаните сортове маслини са над 1200!
Интересното е, че морковът е възлют. Още по-интересното е, че не е морков
Кулинарни блогъри от Балканите, от които да научим туй-онуй
От 2010 г. тя е част от нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО, а има много допирни точки до традиционната ни българска кухня