С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата
политика за бисквитките
и
декларацията за поверителност
.
ОK
economedia
id
Капитал
Дневник
Кариери
Бакхус
Одит
Регал
DigitalK
KQuarterly
К10
К100
Гепард
Регистрация
Бюлетини
/
Защо да се регистрирам?
/
Вход
Дневник
Капитал
Кариери
Бакхус
Регал
Търсене
Последният брой
Разпространение
Архив
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Галерии
Събития
Meat & Fish Fest
Партньори
За ресторантьори
Контакти
Галерия
Ресторант Ernie Hemingway, Варна
Бакхус
12 Юни 2017, 12:53
Share
Tweet
Pin it
Share
3/7 снимки в галерията
Предястие
Дует от тарама с червен хайвер и тартар от паламуд, лайм и авокадо поднесени с домашно изпечени гризини
Реклама »
1
2
3
4
5
6
7
Свързани статии
Седмица на ресторантите: ЧЕРНО МОРЕ
Ресторант Umami, София
Ресторант Таланти, София
Ресторант Морска градина Swiss-Belhotel Dimyat, Варна
Ресторант Salini, Бургас
Ресторант El Simpatico, Балчик
Вечеря: Стрийт Фууд Гурме
Други галерии
Trapeza Fest 2024
Бакхус Fish Fest 2023
Бакхус GourmEAT the future 2023
Ресторант на годината 2022 БАКХУС, Acqua Panna & S.Pellegrino
За да коментирате, моля
влезте в профила си
или се
регистрирайте
.
Най-четени статии //
за Август
Домат в мартини? Защо не.
Доматите, смокините, гроздето и младото вино – как храната бележи прехода между два сезона
Рибата в МЕТРО: мисия за свежест и доверие
Реклама »
Бакхус