Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Dieci в село Девино е отворен само 2 месеца и вече е забелязан от екипа на Michelin. Разговор за звездите в кухнята – и в хубавия, и в другия смисъл
Над 400 вида чай от четири континента се помещават в 100-годишната къща в Пловдив, посветена на напитката
Wattana Panich е заведението в центъра на Банкок, където три поколения сервират безброй купи с тайландска чорба
12 април бележи отварянето на закритите части на заведенията на 50% капацитет
Да си бил в Грузия и да не си опитал чача е все едно да си бил в Париж и да не си видял Айфеловата кула: немислимо.
Добре дошли: прохладен въздух, лек ветрец и хубаво вино в ръка. И да знаете от мен, че Швейцария не е само шоколад, планини и сирена.
Лозарско-винарски кооператив на 113 години. И не е във Франция? Точно така: лозаро-винарският кооператив "Винарска изба Брестовица" е основан през 1908 година в село Брестовица, Пловдивско
"Първо снимам, после ям" е популярна шега на маса, когато поне един или няколко души вадят телефоните си при пристигането на чиниите и преди да опитат, правят кадри - най-често за Инстаграм
През тази особена година журито на конкурса "Ресторант на годината Acqua Panna & S.Pellegrino 2020" реши да не връчва награда в категория "Дебют". Състезанието за нови места се отлага за следващата, в която надеждите на всички са, че ще започне възстановяване след корона кризата и отложените проекти ще стартират, а започналите през тази година ще се развиват по-пълноценно
"Знам кои сме, къде сме, колко можем и накъде можем да се развиваме. Наградата за мен е удовлетворението на клиентите."
"Българинът пътува и има все по-висока кулинарна култура, става по-отворен за нови вкусове." - Бетси Щорк, собственик
В хаотичната реалност около пандемията продължават да избуяват ярки цветове. Един от най-видимите сред тях е ANDRé.
Шеф Алфандари е вдъхновен от британеца Кийт Флойд: "Той хвърля бекони и цели зелки в тях и казва: "Масло! Много масло!"
Никога не съм вадил от менюто шкембе чорбата и този така популярен десерт от "българската национална кухня" - крем брюле, казва шеф Виктор Ангелов
Гостите, които идват за първи път, ще останат изненадани от чинията си при поръчването на нещо, което звучи традиционно.
"Държим адски много на продуктите, на вкуса им и на това да останем постоянни в качеството, което предлагаме."