Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
В хаотичната реалност около пандемията продължават да избуяват ярки цветове. Един от най-видимите сред тях е ANDRé.
Шеф Алфандари е вдъхновен от британеца Кийт Флойд: "Той хвърля бекони и цели зелки в тях и казва: "Масло! Много масло!"
Никога не съм вадил от менюто шкембе чорбата и този така популярен десерт от "българската национална кухня" - крем брюле, казва шеф Виктор Ангелов
Гостите, които идват за първи път, ще останат изненадани от чинията си при поръчването на нещо, което звучи традиционно.
"Държим адски много на продуктите, на вкуса им и на това да останем постоянни в качеството, което предлагаме."
Бакхус посреща Basque Culinary Center на конкурса "Ресторант на годината Бакхус 2018, Acqua Panna & S. Pellegrino".