С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

На гости на Ливан

Бакхус
24 Ноември 2016, 10:22
Share Tweet Pin it Share
  Близките и далечни вкусове на ЛиванЛиванското "на маса" много прилича на традициите в България, разказва Тереза Фегали по време на последната вечеря "На гости на Ливан" в демонстрационния ресторант ShowHow на фирма "Томеко".Вкусовете на Близкия Изток са познати от векове по нашите земи, много ястия от националната ни кухня са тръгнали от земите около Бейрут.Храната на Ливан e ароматна, с широко използване на пилешко, агнешко и телешко, комбинирано с типична средиземноморска кухня – много пресни зеленчуци и леки разядки.
1/18 снимки в галерията Близките и далечни вкусове на Ливан

Ливанското "на маса" много прилича на традициите в България, разказва Тереза Фегали по време на последната вечеря "На гости на Ливан" в демонстрационния ресторант ShowHow на фирма "Томеко".

Вкусовете на Близкия Изток са познати от векове по нашите земи, много ястия от националната ни кухня са тръгнали от земите около Бейрут.

Храната на Ливан e ароматна, с широко използване на пилешко, агнешко и телешко, комбинирано с типична средиземноморска кухня – много пресни зеленчуци и леки разядки.

Реклама »