С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

На гости на Ливан

Бакхус
24 Ноември 2016, 10:22
Share Tweet Pin it Share
    За финала с десерта Тереза успокои "Калории не броим в Ливан!", след богатата вечеря със завършек от ливанско кюнефе.Сладкишът с прясно сирене е обилно полят със захарен сироп, ароматизиран с розова вода и нероли – портокалови цветове.Ливан се яде основно на закуска, често в питка хляб. В София го опитахме с Hennessy Fine de Cognac и наистина забравихме да питаме за калориите, защото удоволствието не може да бъде спирано от броенето им. И накрая, за да бъде съвсем по ливански, нашата домакиня Тереза мина на сладка приказка с гостите за храната и приятната вечер, споделяйки им свои рецепти и кулинарни тайни. А ние си тръгнахме от гостуването сити и предоволни.
8/18 снимки в галерията За финала с десерта Тереза успокои "Калории не броим в Ливан!", след богатата вечеря със завършек от ливанско кюнефе.
Сладкишът с прясно сирене е обилно полят със захарен сироп, ароматизиран с розова вода и нероли – портокалови цветове.
Ливан се яде основно на закуска, често в питка хляб. В София го опитахме с Hennessy Fine de Cognac и наистина забравихме да питаме за калориите, защото удоволствието не може да бъде спирано от броенето им. И накрая, за да бъде съвсем по ливански, нашата домакиня Тереза мина на сладка приказка с гостите за храната и приятната вечер, споделяйки им свои рецепти и кулинарни тайни. А ние си тръгнахме от гостуването сити и предоволни.

Реклама »

Реклама »