С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

На гости на Ливан

Бакхус
24 Ноември 2016, 10:22
Share Tweet Pin it Share
    Предястията се поднасят с Tekirdag Gold raki.Особеното на тази анасонова напитка от грозде е тройната дестилация и отлежаването в дъбови бъчви. Това придава леко златист цвят и затова се нарича Gold. Особености на поднасянето: не изстудявайте напитката, защото това ще "затвори" аромата й и не добавяйте веднага лед по същата причина.Налива се на стайна температура – 40-50 мл в по-висока чаша, добавя се вода със същата температура и чак тогава се слага лед. В Ливан най-често се пие арака, напитка, подобна на турската raki.
6/18 снимки в галерията Предястията се поднасят с Tekirdag Gold raki.
Особеното на тази анасонова напитка от грозде е тройната дестилация и отлежаването в дъбови бъчви. Това придава леко златист цвят и затова се нарича Gold. Особености на поднасянето: не изстудявайте напитката, защото това ще "затвори" аромата й и не добавяйте веднага лед по същата причина.

Налива се на стайна температура – 40-50 мл в по-висока чаша, добавя се вода със същата температура и чак тогава се слага лед. В Ливан най-често се пие арака, напитка, подобна на турската raki.

Реклама »