С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото гледане

Бакхус
21 Декември 2018, 17:04
Share Tweet Pin it Share
    The Truth About AlcoholВървящ нагоре в класациите документален филм, най-вероятно заради заглавието си. Последните официални инструкции на Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство повеляват, че допустимата консумация на алкохол е бутилка и половина вино седмично.Всички сме наясно с щетите от алкохола. Но без него къде щяха да са ролите на Ричард Бъртън и Питър О'Тул? А романите на Фицджералд, поезията на Дилън Томас, цветовете на Ван Гог, песните на "Бийълс"? И как щеше да се развие Втората световна без уискито на Чърчил?Доктор Джавид Абделмонеим се впуска в науката на пиенето и алкохола. И търси отговори на въпросите защо някои хора се напиват по-лесно от други, наистина ли червеното вино в умерени количества е полезно, дали онази прословута "капачка" алкохол преди лягане ще направи съня ви по-добър и най-сетне - нараства ли апетитът заедно с алкохола.
4/5 снимки в галерията The Truth About Alcohol

Вървящ нагоре в класациите документален филм, най-вероятно заради заглавието си. Последните официални инструкции на Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство повеляват, че допустимата консумация на алкохол е бутилка и половина вино седмично.

Всички сме наясно с щетите от алкохола. Но без него къде щяха да са ролите на Ричард Бъртън и Питър О'Тул? А романите на Фицджералд, поезията на Дилън Томас, цветовете на Ван Гог, песните на "Бийълс"? И как щеше да се развие Втората световна без уискито на Чърчил?

Доктор Джавид Абделмонеим се впуска в науката на пиенето и алкохола. И търси отговори на въпросите защо някои хора се напиват по-лесно от други, наистина ли червеното вино в умерени количества е полезно, дали онази прословута "капачка" алкохол преди лягане ще направи съня ви по-добър и най-сетне - нараства ли апетитът заедно с алкохола.

Реклама »

Реклама »